19/09/2019 19/09/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Επιφάνιο, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, τον Δήμαρχο της Ν. Φιλαδελφείας κ.Γιάννη Βούρο. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Δήμαρχο καλή και παραγωγική θητεία. Ο κ. Βούρος από την πλευρά του εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2019 - 15:19

Ο Μητρ.Νέας Ιωνίας στον Δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Νέας Ιωνίας στον Δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως π. Επιφάνιο, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, τον Δήμαρχο της Ν. Φιλαδελφείας κ.Γιάννη Βούρο.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον Δήμαρχο καλή και παραγωγική θητεία.

Ο κ. Βούρος από την πλευρά του εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό του προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου και τον διαβεβαίωσε ότι η συνεργασία τους θα είναι στενή και εποικοδομητική.

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και νέα συνάντηση όπου θα τεθούν επί τάπητος, όλα εκείνα που απασχολούν το Δήμο και την Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων