28/03/2023 28/03/2023 Με κατάνυξη και με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το εσπέρας της Δ’ Κυριακής των Νηστειών, ο Ε’ Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Ιωνία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ και συμπροσευχομένου εντός του Ιερού Βήματος του Σεβασμιωτάτου...
28 Μαρτίου, 2023 - 9:02
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2023 - 8:21

Πλήθος πιστών στον Ε Κατανυκτικό Εσπερινό στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών στον Ε Κατανυκτικό Εσπερινό στη Νέα Ιωνία

Με κατάνυξη και με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το εσπέρας της Δ’ Κυριακής των Νηστειών, ο Ε’ Κατανυκτικός Εσπερινός της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Ιωνία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ και συμπροσευχομένου εντός του Ιερού Βήματος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ανέων κ. Μακαρίου.

Στο πλαίσιο των ομιλιών που αναπτύσσει κατά την διάρκεια των Κατανυκτικών Εσπερινών με θέμα: «Η ευχή του Αγίου Εφραίμ: ερμηνεία κατά την πατερική παράδοση», ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην αρετή της αγάπης, η οποία προσφέρεται ως δώρο από τον Θεό και αποτελεί το αποκορύφωμα όλων των αρετών καθώς και σκοπός για κάθε πνευματική άσκηση.

Μετά το πέρας της ομιλίας του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προς όλους υγεία και δύναμη για το υπόλοιπο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων