20/09/2022 20/09/2022 Με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και της συνοδείας αυτού στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στον Περισσό της Νέας Ιωνίας. Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ...
20 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 12:58

Πλήθος πιστών στον Εσπερινό του Αγίου Ευσταθίου στη Ν. Ιωνία

Διαδώστε:
Πλήθος πιστών στον Εσπερινό του Αγίου Ευσταθίου στη Ν. Ιωνία

Με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022 ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου και της συνοδείας αυτού στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στον Περισσό της Νέας Ιωνίας.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ με τη συμμετοχή πλειάδας κληρικών. Το παρών έδωσαν η Δήμαρχος της Ν. Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Ν. Ιωνίας, εκπρόσωποι προσφυγικών σωματείων και τοπικών πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος πιστών, οι οποίοι προσήλθαν ευλαβικά στο Ναό για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα και το Ιερό Λείψανο του Αγ. Ευσταθίου, καθώς και το άφθαρτο Ιερό Σκήνωμα του Αγ. Γεωργίου του Νεαπολίτου, προστάτου και εφόρου της Ιεράς Μητροπόλεως που φυλάσσονται εντός του Ναού.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στον μαρτυρικό βίο του Αγίου Ευσταθίου και στη σχέση του με την οικογένειά του, η οποία θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο για κάθε οικογένεια, αφού θεμελιώθηκε στην αγάπη, την πίστη και την υπομονή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων