31/10/2022 31/10/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνος τιμά και πανηγυρίζει τη μνήμη του Πολιούχου και Προστάτου της, Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Γεωργίου του Νεαπολίτου, του οποίου το άφθαρτο Ιερό Σκήνωμα μετέφεραν οι αείμνηστοι προπάτορές μας από τη Μικρά Ασία και φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας. Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα...
31 Οκτωβρίου, 2022 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2022 - 15:07

Πρόγραμμα εορτής Αγίου Γεωργίου Νεαπολίτου, Πολιούχου Ι.Μ. Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτής Αγίου Γεωργίου Νεαπολίτου, Πολιούχου Ι.Μ. Νέας Ιωνίας

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνος τιμά και πανηγυρίζει τη μνήμη του Πολιούχου και Προστάτου της, Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Γεωργίου του Νεαπολίτου, του οποίου το άφθαρτο Ιερό Σκήνωμα μετέφεραν οι αείμνηστοι προπάτορές μας από τη Μικρά Ασία και φυλάσσεται στον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας.

Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Εορτής

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

Ώρα 6.30μ.μ.: Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου

Ώρα 07.00π.μ.: Όρθρος και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Ώρα 5.30μ.μ.: Μεθέορτος Αρχιερατικός Εσπερινός και εν συνεχεία Λιτάνευση του Ιερού Σκηνώματος του Αγίου. Μετά το πέρας του Εσπερινού θα ψαλεί Ιερά Παράκληση στον Άγιο Γεώργιο τον Νεαπολίτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων