04/09/2021 05/09/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ανακοινώνει ότι την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου, πανηγυρίζει η θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Βηματάρισσας εξ Αγίου Όρους που φυλάσσεται στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής του Μητροπολιτικού Μεγάρου (Λεωφ. Ηρακλείου 340) στη Νέα Ιωνία. Οι...
04 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2021 - 1:30

Πρόγραμμα εορτής της θαυματουργού Εικόνος Παναγίας «Βηματάρισσας» στη Νέα Ιωνία

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτής της θαυματουργού Εικόνος Παναγίας «Βηματάρισσας» στη Νέα Ιωνία

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ανακοινώνει ότι την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου, πανηγυρίζει η θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Βηματάρισσας εξ Αγίου Όρους που φυλάσσεται στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής του Μητροπολιτικού Μεγάρου (Λεωφ. Ηρακλείου 340) στη Νέα Ιωνία.

Οι ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Εορτής

  • Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου

Ώρα 7.00 μ.μ.: Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίου Χαραλάμπους του Ιαματικού και εν συνεχεία υπαίθριος Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

  • Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου

Ώρα 07.00 π.μ.: Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γαβριήλ.
Ώρα 7.00 μ.μ.: Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Βηματάρισσα.

Στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής θα εκτίθενται σε προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Χαραλάμπους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων