23/08/2022 24/08/2022 Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τη μεγάλη επετειακή μουσικοχορευτική εκδήλωση της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Η εκδήλωση, που έχει ως τίτλο: «Με του χορού τα βήματα στον τόπο μου γυρίζω», τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας...
23 Αυγούστου, 2022 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2022 - 4:39

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την επετειακή εκδήλωση της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας στο Ηρώδειο

Διαδώστε:
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την επετειακή εκδήλωση της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας στο Ηρώδειο

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τη μεγάλη επετειακή μουσικοχορευτική εκδήλωση της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Η εκδήλωση, που έχει ως τίτλο: «Με του χορού τα βήματα στον τόπο μου γυρίζω», τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου, διοργανώνεται σε συνεργασία με τους Δήμους Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και Ηρακλείου Αττικής και πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Αττικής.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Online: ticketservises.gr

 

Πατήστε εδώ:

https://bit.ly/3vD3vSN

Tηλεφωνικά:2107234567

και στο εκδοτήριο της Ticket Services στην οδ. Πανεπιστημίου 39.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων