03/03/2022 03/03/2022 Την Κυριακή της Τυρινής, 6 Μαρτίου, το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία και εν συνεχεία θα τελέσει Ιερό Μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει 30 ετών από της εκδημίας του μακαριστού πρώτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κυρού Τιμοθέου (Ματθαιάκη)....
03 Μαρτίου, 2022 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2022 - 11:55

Τιμητική εκδήλωση για τον πρώτο Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κυρό Τιμόθεο

Διαδώστε:
Τιμητική εκδήλωση για τον πρώτο Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κυρό Τιμόθεο

Την Κυριακή της Τυρινής, 6 Μαρτίου, το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία και εν συνεχεία θα τελέσει Ιερό Μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει 30 ετών από της εκδημίας του μακαριστού πρώτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κυρού Τιμοθέου (Ματθαιάκη).

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού τιμητική εκδήλωση με ομιλία και προβολή φωτογραφικού υλικού για τον αοίδιμο Μητροπολίτη κυρό Τιμόθεο.

Παρακαλείσθε να προσέλθετε για να ενώσουμε τίς προσευχές μας υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου Τιμοθέου και να τιμήσουμε τον πρώτο Ποιμενάρχη της Τοπικής Εκκλησίας, ο οποίος οραματίστηκε και πέτυχε την οργάνωση και προκοπή της Ιεράς Μητροπόλεως, προσφέροντας τον εαυτό του για την πνευματική οικοδομή του ποιμνίου του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων