29/09/2022 29/09/2022 Στο κατευόδιο των ψαράδων βρέθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος στην Νέα Μηχανιώνα. Εν όψει της νέας αλιευτικής περιόδου, που ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου, οι μηχανότρατες ξεκινούν για πολυήμερα ταξίδια με σκοπό να ανεφοδιάσουν με ψάρια την ελληνική αγορά. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον αγιασμό μπροστά στον Ιερό Ναό της νεοσύστατης...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2022 - 15:05

Αγιασμός για την νέα αλιευτική περίοδο από τον Μητροπολίτη Νέας Κρήνης

Διαδώστε:
Αγιασμός για την νέα αλιευτική περίοδο από τον Μητροπολίτη Νέας Κρήνης

Στο κατευόδιο των ψαράδων βρέθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος στην Νέα Μηχανιώνα. Εν όψει της νέας αλιευτικής περιόδου, που ξεκινάει την 1η Οκτωβρίου, οι μηχανότρατες ξεκινούν για πολυήμερα ταξίδια με σκοπό να ανεφοδιάσουν με ψάρια την ελληνική αγορά.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον αγιασμό μπροστά στον Ιερό Ναό της νεοσύστατης ενορίας του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας, και ευχήθηκε στους ψαράδες καλό κατευόδιο.

Στον αγιασμό παραστάθηκαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Τσαμασλής και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Λιμενάρχης, όλοι οι καπετάνιοι και μέλη των πληρωμάτων στους οποίος ο Σεβασμιώτατος χάρισε ως ευλογία μια ασημένια εικόνα αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Φανερωμένης για να τους συνοδεύει στα ταξίδια τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων