13/04/2021 13/04/2021 H Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοίνωσε ότι σε μερικούς Ιερούς Ναούς της Μητρόπολης το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμαριάς τοποθέτησε εξωτερικούς απινιδωτές. Εκτός από τους Ιερούς Ναούς που βρίσκονται παρακάτω απινιδωτές τοποθετήθηκαν σε επιλεγμένους δημόσιους χώρους με εύκολη πρόσβαση. Οι Ιεροί Ναοί είναι:  ‣ Αγίου Νικολάου Αρετσούς (Καθεδρικός) ‣ Αγίου Παντελεήμονος ‣...
13 Απριλίου, 2021 - 22:43
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2021 - 22:44

Απινιδωτές σε Ναούς της Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Απινιδωτές σε Ναούς της Μητρόπολης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

H Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοίνωσε ότι σε μερικούς Ιερούς Ναούς της Μητρόπολης το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλαμαριάς τοποθέτησε εξωτερικούς απινιδωτές.

Εκτός από τους Ιερούς Ναούς που βρίσκονται παρακάτω απινιδωτές τοποθετήθηκαν σε επιλεγμένους δημόσιους χώρους με εύκολη πρόσβαση.

Οι Ιεροί Ναοί είναι: 

‣ Αγίου Νικολάου Αρετσούς (Καθεδρικός)

‣ Αγίου Παντελεήμονος

‣ Αγίας Παρασκευής Νέας Κρήνης και

‣ Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Οι υπεύθυνοι των, ως άνω, Ιερών Ναών αναλαμβάνουν την φροντίδα και την επιμέλεια της συσκευής και παρέχουν την εγγύηση της αμέσου χρήσης της, με πλήρη ασφάλεια και ανταπόκριση.

Σκοπόν της προσπάθειας αποτελεί η ανάγκη να βελτιωθεί η αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής σε δημόσιους χώρους και να ενισχυθεί το πολύτιμο έργο του Ε.Κ.Α.Β.

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ευχαριστεί θερμότατα τον Δήμο Καλαμαριάς, για την αξιόλογη πρωτοβουλία του, η οποία αποτελεί συστηματική επένδυση και προσφορά, προς αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών υγείας των συμπολιτών μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων