24/05/2021 24/05/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 1η Ιουνίου 2021, ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος και Φιλοσόφου Ιουστίνου, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος. Λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών, ο Σεβασμιώτατος  θα τελέσει τον Εσπερινό και την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς,...
24 Μαΐου, 2021 - 22:55

Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 1η Ιουνίου 2021, ημέρα μνήμης του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος και Φιλοσόφου Ιουστίνου, άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος.

Λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών, ο Σεβασμιώτατος  θα τελέσει τον Εσπερινό και την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς, με ολιγάριθμους Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ενώ δεν θα δεχθεί εόρτιες ευχές στο Επισκοπείο, ως συνήθως.

Επίσης, αντί προσωπικών δώρων, παρακαλεί θερμότατα, όσοι επιθυμούν, να διαθέσουν χρήματα για τις φιλανθρωπικές ανάγκες του Γ.Φ.Τ. της Ιεράς Μητροπόλεως, που τις μέρες αυτές είναι ιδιαιτέρως αυξημένες.

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης παρακαλεί θερμώς τον ιερό κλήρο και τον πιστό λαό της, κατά την ημέρα της εορτής του Σεβασμιωτάτου, να ευχηθούν ιδιαιτέρως υπέρ υγείας και σωτηρίας αυτού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων