01/04/2020 01/04/2020 Από το Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται κανονικά εξ αποστάσεως μέσα από διαδικτυακή πλατφόρμα όλα τα μαθήματα της Αναγνωρισμένης από το Κράτος Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και & Παραδοσιακών Οργάνων. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Καλλιτεχνική Άνοιξη στο Προκόπειο” ξεκινούν  και νέα τμήματα εξατομικευμένης διδασκαλίας της Βυζαντινής...
01 Απριλίου, 2020 - 15:21
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2020 - 15:28

Διαδικτυακά μαθήματα στην Ι.Μ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Διαδικτυακά μαθήματα στην Ι.Μ. Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Από το Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται κανονικά εξ αποστάσεως μέσα από διαδικτυακή πλατφόρμα όλα τα μαθήματα της Αναγνωρισμένης από το Κράτος Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και & Παραδοσιακών Οργάνων.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Καλλιτεχνική Άνοιξη στο Προκόπειο” ξεκινούν  και νέα τμήματα εξατομικευμένης διδασκαλίας της Βυζαντινής μουσική τέχνης και μουσικών οργάνων μέσω διαδικτύου (e-learning).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού ενημέρωσης μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης:  [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων