18/06/2021 18/06/2021 Απότμημα ιερού λειψάνου του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτη θα υποδεχθούν την Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καλαμαριάς, που την ίδια εβδομάδα και συγκεκριμένα, το Σάββατο, θα γιορτάσει τη μνήμη των Αγίων Δαυίδ, Αγαθόποδος και Θεοδούλου. Η υποδοχή του ιερού λειψάνου θα γίνει την Δευτέρα στις 8 μ.μ. και θα ακολουθήσει ιερά αγρυπνία,...
18 Ιουνίου, 2021 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2021 - 10:28

Υποδοχή ιερού λειψάνου του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτη

Διαδώστε:
Υποδοχή ιερού λειψάνου του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτη

Απότμημα ιερού λειψάνου του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτη θα υποδεχθούν την Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Καλαμαριάς, που την ίδια εβδομάδα και συγκεκριμένα, το Σάββατο, θα γιορτάσει τη μνήμη των Αγίων Δαυίδ, Αγαθόποδος και Θεοδούλου.

Η υποδοχή του ιερού λειψάνου θα γίνει την Δευτέρα στις 8 μ.μ. και θα ακολουθήσει ιερά αγρυπνία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου. Την Τρίτη θα ψαλλεί Εσπερινός και ευχέλαιο, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη μετά τον Εσπερινό θα γίνεται η παράκληση στον Άγιο. Από την Παρασκευή θα αρχίσει η πανήγυρη κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων