03/08/2019 03/08/2019 Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας, εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, υποδέχθηκε, κατά τις 3 Αυγούστου 2019, στην πλατεία «Μάνος Κατράκης» στο Καστέλι Κισάμου, η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου. Την Ιερά Εικόνα κόμισαν οι πατέρες από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους. Η εν λόγω εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου είναι πιστό αντίγραφο...
03 Αυγούστου, 2019 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 03/08/2019 - 22:05

Ο Καλαμαριάς Ιουστίνος στον Εσπερινό της Παναγίας Παραμυθίας

Διαδώστε:
Ο Καλαμαριάς Ιουστίνος στον Εσπερινό της Παναγίας Παραμυθίας

Την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παραμυθίας, εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, υποδέχθηκε, κατά τις 3 Αυγούστου 2019, στην πλατεία «Μάνος Κατράκης» στο Καστέλι Κισάμου, η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου.

Την Ιερά Εικόνα κόμισαν οι πατέρες από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

Η εν λόγω εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου είναι πιστό αντίγραφο της θαυματουργής εικόνας που φυλάσσεται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και μεταφέρθηκε εν πομπή στην Ιερά Μονή Παρθενώνος της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου.

Μετά την υποδοχή, ακολούθησε Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, από όπου και το ως άνω φωτογραφικό στιγμιότυπο.

 

 

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων