19/10/2021 19/10/2021 Κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς, Ταξιάρχου κ. Δημητρίου Φελλά, ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε εισήγηση στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού έργου της Σχολής. Η Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς, που εδρεύει στην Καλαμαριά, αποτελεί το ανώτατο εκπαιδευτικό σχολείο του Στρατού Ξηράς και σε αυτό σπουδάζουν όλοι οι αξιωματικοί καθώς και πολλοί Κύπριοι και αλλοδαποί. Η...
19 Οκτωβρίου, 2021 - 15:32

Ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς στη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καλαμαριάς στη Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς

Κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητού της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς, Ταξιάρχου κ. Δημητρίου Φελλά, ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε εισήγηση στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού έργου της Σχολής.

Η Σχολή Πολέμου Στρατού Ξηράς, που εδρεύει στην Καλαμαριά, αποτελεί το ανώτατο εκπαιδευτικό σχολείο του Στρατού Ξηράς και σε αυτό σπουδάζουν όλοι οι αξιωματικοί καθώς και πολλοί Κύπριοι και αλλοδαποί.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους σπουδαστές για την απελευθέρωση των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και για τον ελληνισμό του Μοναστηρίου και της ευρύτερης περιοχής, αντικείμενο στο οποίο εντρύφησε κατά την διακονία του ως Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας και ως Ιεροκήρυκας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σε κάθε σπουδαστή προσέφερε ένα προσευχητάριο και ένα επετειακό λεύκωμα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με τίτλο “Ο κόσμος μας έλεγε τρελλούς” των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων