16/03/2023 16/03/2023 Από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε κατόπιν εντολής της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με προορισμό τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και την Συρία. “Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως...
16 Μαρτίου, 2023 - 8:08
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 7:18

Ολοκληρώθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπλήκτους Τουρκίας – Συρίας από την Μητρόπολη Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπλήκτους Τουρκίας – Συρίας από την Μητρόπολη Καλαμαριάς

Από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε κατόπιν εντολής της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με προορισμό τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και την Συρία.

“Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως για την πλούσια αγάπη του προς τους σεισμόπληκτους αδελφούς μας. Η κινητοποίηση υπήρξε μοναδική”, όπως αναφέρεται από την Ιερά Μητρόπολη.

Συγκεντρώθηκαν περίπου 16,6 τόνοι οι οποίοι μεταφέρθηκαν με τρία δρομολόγια στις αποθήκες που υποδείχθηκαν από την “Ἁποστολή”, την φιλανθρωπική οργάνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

“Ευχόμαστε σε όλους όσοι πρόσφεραν, ο Θεός της αγάπης να τους τα ανταποδίδει εκατονταπλασίονα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων