16/06/2019 16/06/2019 Παρουσία των τοπικών αρχόντων και των Σωμάτων Ασφαλείας, το απόγευμα της Κυριακής της Πεντηκοστής, 16 Ιουνίου 2019, τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδος Επανομής. Στην ακολουθια του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, πλαισιούμενος από Διακόνους και Ιερείς. Πλήθος πιστών συνέρρευσε ευλαβικά για να συμμετέχει...
16 Ιουνίου, 2019 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2019 - 21:19

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Στην πανήγυρη της Αγίας Τριάδος Επανομής

Διαδώστε:
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”: Στην πανήγυρη της Αγίας Τριάδος Επανομής

Παρουσία των τοπικών αρχόντων και των Σωμάτων Ασφαλείας, το απόγευμα της Κυριακής της Πεντηκοστής, 16 Ιουνίου 2019, τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδος Επανομής.

Στην ακολουθια του Εσπερινού χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, πλαισιούμενος από Διακόνους και Ιερείς.

Πλήθος πιστών συνέρρευσε ευλαβικά για να συμμετέχει στο εορταστικό τριήμερο.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβ. Νέας Κρήνης (ΗΧΗΤΙΚΟ – όπως παρατίθεται παρακάτω), ενώ, ακολούθως, τελέσθηκε ιερα λιτανεία, παρουσία της φιλαρμονικής του δήμου Θερμαϊκού.

 

 

ΦΩΤΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων