07/12/2021 08/12/2021 Στις 6 Δεκεμβρίου, μνήμη του Αγίου Νικολάου, επισκόπου Μύρων της Λυκίας, του θαυματουργού, πανηγύρισε η ομώνυμη ενορία του Ιερού Καθεδρικού Ναού στην Αρετσού της Καλαμαριάς. Στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία προέστη ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Μετά το πέρας της Θείας...
07 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2021 - 1:21

Στον Άγιο Νικόλαο Αρετσού ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Στον Άγιο Νικόλαο Αρετσού ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Στις 6 Δεκεμβρίου, μνήμη του Αγίου Νικολάου, επισκόπου Μύρων της Λυκίας, του θαυματουργού, πανηγύρισε η ομώνυμη ενορία του Ιερού Καθεδρικού Ναού στην Αρετσού της Καλαμαριάς.

Στον Όρθρο και στην Θεία Λειτουργία προέστη ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε η καθιερωμένη Δοξολογία για την εορτή του Πολεμικού Ναυτικού. Στην Δοξολογία παρέστησαν ο Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Στράτος Σιμόπουλος, ο διοικητής του Γ’ ΣΣ Αντιστράτηγος κ. Αναστάσιος Σπανός, ο διοικητής της Ναυτικής Διοικήσεως Βορείου Ελλάδος Πλοίαρχος κ. Κανούτος Παρίσης (Π.Ν.), ο Δήμαρχος Καλαμαριάς κ. Ιωάννης Δαρδαμανέλης, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων