26/11/2021 26/11/2021 Τον Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, με επικεφαλής την πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Χριστίνα Τσαρτσίδου-Σαχινίδου. Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και χαρακτηρίστηκε από την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ειδικότερα, η Διοίκηση της Π.Ο.Π.Σ. είχε την ευκαιρία να επαναβεβαιώσει την αμέριστη στήριξή της...
26 Νοεμβρίου, 2021 - 8:27
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2021 - 8:46

Στον Μητροπολίτη Ν. Κρήνης αντιπροσωπεία της Π.Ο.Π.Σ.

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Ν. Κρήνης αντιπροσωπεία της Π.Ο.Π.Σ.

Τον Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, με επικεφαλής την πρόεδρο του Δ.Σ., κ. Χριστίνα Τσαρτσίδου-Σαχινίδου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα και χαρακτηρίστηκε από την εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα, η Διοίκηση της Π.Ο.Π.Σ. είχε την ευκαιρία να επαναβεβαιώσει την αμέριστη στήριξή της ιστορικότερης Ποντιακής Ομοσπονδίας στις πρωτοβουλίες του Σεβασμιώτατου, για την ανέγερση Ιερού Ναού στη μνήμη του Αγίου Ευγενίου της Τραπεζούντας σε χώρο εντός του πρώην στρατοπέδου Κόδρα.

Επιπλέον, εξετάστηκαν οι προοπτικές περαιτέρω συνεργασιών, για τη διατήρηση της προσφυγικής μνήμης, σε μια περιοχή υψηλού συμβολισμού όπως η προσφυγομάνα Καλαμαριά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων