11/01/2023 11/01/2023 Την καθιερωμένη σύναξη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των ενοριών συνεκάλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος επί τη αναλήψει των καθηκόντων τους για την τριετία 2023-2025 το απόγευμα της Τρίτης 10 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Καλαμαριάς. Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε την ιερότητα...
11 Ιανουαρίου, 2023 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2023 - 21:52

Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων στην Iερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Σύναξη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων στην Iερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Την καθιερωμένη σύναξη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των ενοριών συνεκάλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος επί τη αναλήψει των καθηκόντων τους για την τριετία 2023-2025 το απόγευμα της Τρίτης 10 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Θείας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, Καλαμαριάς.

Στον λόγο του ο Σεβασμιώτατος ανέπτυξε την ιερότητα των εκκλησιαστικών διακονημάτων και ειδικότερα του εκκλησιαστικού επιτρόπου και τόνισε την ανάγκη καλής συνεργασίας και καλής πίστης μεταξύ των μελών των συμβουλίων και των προϊσταμένων των ιερών ναών καθώς και των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την σύναξη χαιρέτησαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Στυλιανός Σαρίδης και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαμαριάς π. Δημήτριος Θεοδώρου και, εν συντομία, αναφέρθηκε σε διοικητικά θέματα ο γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως π. Δημήτριος Κατζιγκάς.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή διακονία στα καθήκοντά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων