02/06/2021 02/06/2021 Κλήρος και λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς πανηγύρισαν χθες, 1η Ιουνίου 2021, στην εκκλησία τη μνήμη του Αγίου ενδόξου μάρτυρος Ιουστίνου, του φιλοσόφου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης της, κ. Ιουστίνος. Άπαντες του ευχήθηκαν έτη πολλά και με υγεία στο πηδάλιο της τοπικής Εκκλησίας! Ο Σεβασμιώτατος είχε...
02 Ιουνίου, 2021 - 12:02

Τιμώντας τον Άγιο Ιουστίνο γιόρτασε ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης

Διαδώστε:
Τιμώντας τον Άγιο Ιουστίνο γιόρτασε ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης

Κλήρος και λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς πανηγύρισαν χθες, 1η Ιουνίου 2021, στην εκκλησία τη μνήμη του Αγίου ενδόξου μάρτυρος Ιουστίνου, του φιλοσόφου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης της, κ. Ιουστίνος. Άπαντες του ευχήθηκαν έτη πολλά και με υγεία στο πηδάλιο της τοπικής Εκκλησίας!

Ο Σεβασμιώτατος είχε ανακοινώσει πως δεν θα δεχθεί ευχές στο Επισκοπείο για τα ονομαστήριά του λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών. Ωστόσο, βέβαια τέλεσε τον Εσπερινό στη μνήμη του Αγίου, όπως και την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Νικολάου Αρετσούς, με ολιγάριθμους Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς του, όπου και του ευχήθηκαν.

Ακολουθεί το κήρυγμα της ημέρας των ονομαστηρίων του:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων