19/01/2020 19/01/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς έχει τη μεγάλη ευλογία να υποδεχτεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμαριάς το Ιερό Λείψανο του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου , με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου. Η άφιξη και η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 και...
19 Ιανουαρίου, 2020 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2020 - 18:42

Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίου Βασιλείου στην Ι. Μ. Νεάς Κρήνης και Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Υποδοχή Ιερού Λειψάνου Αγίου Βασιλείου στην Ι. Μ. Νεάς Κρήνης και Καλαμαριάς

Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς έχει τη μεγάλη ευλογία να υποδεχτεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλαμαριάς το Ιερό Λείψανο του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου , με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ευγενίου του Τραπεζουντίου.

Η άφιξη και η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 6.00 μ.μ. έμπροσθεν του Ιερού Ναού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.Ιουστίνο, ο οποίος στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό.

Το Ιερό Λείψανο θα τίθεται σε προσκύνηση μέχρι την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων