27/07/2022 27/07/2022 Σήμερα η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού. Αυτή την ημέρα επέλεξε ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών για να χειροτονήσει εις Πρεσβύτερον τον Διάκονο π. Σάββα Παπαδόπουλο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του αγίου Παντελεήμονος Αλίμου. Ο π. Σάββας είναι άγαμος κληρικός και μέχρι χθες ήταν Διάκονος...
27 Ιουλίου, 2022 - 12:50

Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης

Διαδώστε:
Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Σμύρνης

Σήμερα η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού. Αυτή την ημέρα επέλεξε ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών για να χειροτονήσει εις Πρεσβύτερον τον Διάκονο π. Σάββα Παπαδόπουλο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του αγίου Παντελεήμονος Αλίμου.

Ο π. Σάββας είναι άγαμος κληρικός και μέχρι χθες ήταν Διάκονος στον Ιερό Μητροπολιτικό της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.). Εργάστηκε στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.), αλλά και ως ιδιώτης Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Περιφέρεια Κοζάνης-Πτολεμαΐδας για τριάντα χρόνια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων