19/08/2020 19/08/2020 Ένα τόνο ψάρια παρέλαβε η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, για δεύτερη φορά φέτος την Τρίτη 18 Αυγούστου, από την εταιρεία «Γαλαξίδι, Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε.» τα οποία με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιεροθέου διανεμήθηκαν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη στήριξης μέσω των Ενοριακών Συνδέσμων Αγάπης.   Η ποσότητα των ψαριών μεταφέρθηκε εθελοντικά με...
19 Αυγούστου, 2020 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2020 - 22:13

Ένας τόνος ψάρια για άπορες οικογένειες

Διαδώστε:
Ένας τόνος ψάρια για άπορες οικογένειες

Ένα τόνο ψάρια παρέλαβε η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου, για δεύτερη φορά φέτος την Τρίτη 18 Αυγούστου, από την εταιρεία «Γαλαξίδι, Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε.» τα οποία με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιεροθέου διανεμήθηκαν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη στήριξης μέσω των Ενοριακών Συνδέσμων Αγάπης. 

Η ποσότητα των ψαριών μεταφέρθηκε εθελοντικά με ιδιωτικό μέσο του Εφημέριου της Ιεράς Μητροπόλεως π. Ιωάννου Πολύζου στο κεντρικό σημείο διανομής, την αυλή του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Στεφάνου.

Η προσφορά της εταιρείας «Γαλαξίδι, Θαλάσσιες Καλλιέργειες Α.Ε.» είναι μια σημαντική συμβολή στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως και χαρακτηρίζει την κοινωνική ευαισθησία των υπευθύνων της Εταιρείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων