13/01/2021 13/01/2021 Το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών Βενετίας, με την Μεγάλη Σχολή του Αγίου Μάρκου, συνδιοργάνωσαν στην Βενετία (Οκτ. 2020) συνέδριο με θέμα «Θεραπεύοντας τον Άνθρωπο: ιατρική ανάμεσα στην ψυχή και το σώμα στην βυζαντινή φιλοσοφία και τον χριστιανικό πλατωνισμό (284-1453)». Τα Πρακτικά του Συνεδρίου θα εκδοθούν από τον εκδοτικό οίκο του Franciscan University (Steubenville...
13 Ιανουαρίου, 2021 - 11:21
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2021 - 10:00

“H δυαδική σχέση μεταξύ ηδονής και οδύνης”

Διαδώστε:
“H δυαδική σχέση μεταξύ ηδονής και οδύνης”

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Σπουδών Βενετίας, με την Μεγάλη Σχολή του Αγίου Μάρκου, συνδιοργάνωσαν στην Βενετία (Οκτ. 2020) συνέδριο με θέμα «Θεραπεύοντας τον Άνθρωπο: ιατρική ανάμεσα στην ψυχή και το σώμα στην βυζαντινή φιλοσοφία και τον χριστιανικό πλατωνισμό (284-1453)».

Τα Πρακτικά του Συνεδρίου θα εκδοθούν από τον εκδοτικό οίκο του Franciscan University (Steubenville Ohio) που συμμετείχε επίσης στην διοργάνωση του συνεδρίου.

Στο συνέδριο αυτό κλήθηκε να συμμετάσχη και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος.

Παρακολουθήστε την εισήγηση του Σεβασμιωτάτου:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων