23/02/2021 23/02/2021 Με πνευματική λαμπρότητα τίμησε η πόλη της Ναυπάκτου την  Τρίτη 23 Φεβρουαρίου τον Άγιο Ιερομάρτυρα Πολύκαρπο, ο οποίος ανήκει στους Προστάτες Αγίους της Ιεράς Μητροπόλεως. Η χαρά του εφετινού εορτασμού όμως ήταν διπλή, αφού κατά την διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας την οποία ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιερόθεος, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου...
23 Φεβρουαρίου, 2021 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2021 - 19:29

Η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του “senior engineer” νέου κληρικού

Διαδώστε:
Η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του “senior engineer” νέου κληρικού

Με πνευματική λαμπρότητα τίμησε η πόλη της Ναυπάκτου την  Τρίτη 23 Φεβρουαρίου τον Άγιο Ιερομάρτυρα Πολύκαρπο, ο οποίος ανήκει στους Προστάτες Αγίους της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η χαρά του εφετινού εορτασμού όμως ήταν διπλή, αφού κατά την διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας την οποία ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιερόθεος, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, ετέλεσε και το Μέγα της Ιερωσύνης Μυστήριο, την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του νέου Διακόνου, π. Γεωργίου Γεωργάτου, ο οποίος έλαβε τον πρώτο βαθμό της Ιερωσύνης την περασμένη Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου.

Ο π. Γεώργιος Γεωργάτος είναι νυμφευμένος με την Ελένη Παπαδοπούλου, έχουν πέντε τέκνα που είναι φοιτητές και μαθητές Λυκείου. Είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχει λάβει το Master of Science (Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης) στο Computing Science στο Πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne, Μεγάλης Βρετανίας και εργάζεται από το 1993 ως Αναλυτής Συστημάτων – senior engineer σε μεγάλη Εταιρεία Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων.

Η σύζυγός του Ελένη είναι φιλόλογος καθηγήτρια.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΔΕΙΤΕ – Ένας νέος ιερέας «senior engineer» και πατέρας πέντε παιδιών

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων