24/02/2020 24/02/2020 Η Ιερά Μονή Πλάτιν Πέτρου Βόντα Ρουμανίας και οι εκδόσεις ΑΘΩΣ έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του τόμου Ζωή Θυσιαζόμενης Αγάπης την 26η Φεβρουαρίου, ώρα 7 μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου. Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό η ζωή και το έργο του γέροντα Ιουστίνου, ενός από τους πιο σεβαστούς και...
24 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2020 - 16:48

Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος στη Στοά του Βιβλίου

Διαδώστε:
Ο Ναυπάκτου Ιερόθεος στη Στοά του Βιβλίου

Η Ιερά Μονή Πλάτιν Πέτρου Βόντα Ρουμανίας και οι εκδόσεις ΑΘΩΣ έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του τόμου Ζωή Θυσιαζόμενης Αγάπης την 26η Φεβρουαρίου, ώρα 7 μ.μ. στη Στοά του Βιβλίου.

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό η ζωή και το έργο του γέροντα Ιουστίνου, ενός από τους πιο σεβαστούς και αγαπητούς στη Ρουμανία πατέρες των ημερών μας, ο οποίος κατέκτησε την πνευματική ελευθερία ενώ ζούσε εν αιχμαλωσία και στήριξε τον λαό του.

Θα προλογίσει ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Ναυπάκτου κ. Ιερόθεος Βλάχος, ενώ για τον Γέροντα Ιουστίνο θα μιλήσουν:

η Γερόντισσα Ιουστίνα, ηγουμένη της Ι.Μ. Πάλτιν – Πέτρου Βόντα, της μεγαλυτέρας γυναικείας κοινοβιακής μονής της Ρουμανίας, ο π. Στέφανος Μίντεα (p. Stefan Mindea), αρχιδιάκονος στην Ιερά Επισκοπή Τόμιδος και ιατρός νευροχειρουργός, πνευματικό τέκνο του Γέροντος, η μεταφράστρια του έργου Χαρά Λιαναντωνάκη, η σκηνοθέτης Carmen Olaru, δημιουργός ταινίας μικρού μήκους αφιερωμένης στην ζωή του Γέροντος.

Στη συνέχεια θα προβληθεί η ταινία και θα ακολουθήσει κέρασμα και συζήτηση.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων