26/11/2020 26/11/2020 Παραδόθηκε σε συμπολίτες μας που δυσκολεύονται ιδιαιτέρως οικονομικά λόγω της πανδημίας covid-19, η προσφορά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος διά μέσου της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου. Η προσφορά (2000Ε) διανεμήθηκε, με όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα, σε 26 οικογένειες και συμπολίτες μας με την μορφή δωροεπιταγών-κουπονιών, ώστε να αγοράσουν μόνοι τους από κατάστημα τροφίμων...
26 Νοεμβρίου, 2020 - 22:42
Τελευταία ενημέρωση: 26/11/2020 - 21:10

Σημαντική προσφορά προς αδελφούς που δυσκολεύονται οικονομικά

Διαδώστε:
Σημαντική προσφορά προς αδελφούς που δυσκολεύονται οικονομικά

Παραδόθηκε σε συμπολίτες μας που δυσκολεύονται ιδιαιτέρως οικονομικά λόγω της πανδημίας covid-19, η προσφορά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος διά μέσου της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου.

Η προσφορά (2000Ε) διανεμήθηκε, με όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα, σε 26 οικογένειες και συμπολίτες μας με την μορφή δωροεπιταγών-κουπονιών, ώστε να αγοράσουν μόνοι τους από κατάστημα τροφίμων τα είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης που χρειάζονται.

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας για την προσφορά τους αυτή, και εύχεται ο Θεός να ευλογήση για μια αγαθή έκβαση των σημερινών δυσκολιών σε κάθε επίπεδο, να εξασθενήση γρήγορα τον θανατηφόρο αυτό ιο και να φωτίση τους επιστήμονες να βρούν τα κατάλληλα φάρμακα αντιμετώπισής του.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων