27/05/2021 27/05/2021 Tο διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ σε συνεργασία με την ενορία του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου των Αγίων Νικολάου και Ιωάννου του Αποστόλου στο Cluj, Napoca της Ρουμανίας, διοργανώνει την “2η e-Σύναξη με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο και την ενορία του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου των Αγίων Νικολάου και Ιωάννου του Αποστόλου στο Cluj, Napoca της Ρουμανίας”...
27 Μαΐου, 2021 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2021 - 17:54

Σήμερα: 2η e-Σύναξη με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Διαδώστε:
Σήμερα: 2η e-Σύναξη με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου

Tο διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ σε συνεργασία με την ενορία του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου των Αγίων Νικολάου και Ιωάννου του Αποστόλου στο Cluj, Napoca της Ρουμανίας, διοργανώνει την “2η e-Σύναξη με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο και την ενορία του Πανεπιστημιακού Παρεκκλησίου των Αγίων Νικολάου και Ιωάννου του Αποστόλου στο Cluj, Napoca της Ρουμανίας” με θέμα «Η θεραπεία των πνευματικών νοσημάτων», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 27 Μαΐου στις 19:30 (Ώρα Ελλάδος).

Ο Σεβασμιώτατος θα ομιλήσει για 30-40 λεπτά και μετά θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες. Η συνολική διάρκεια της σύναξης θα είναι 2 ώρες, κατά την οποία θα υπάρχει παράλληλη μετάφραση στα ρουμανικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Σύναξη ζωντανά στις σελίδες μας:

– στην Pemptousia TV: www.pemptousia.tv

– στην ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ: www.pemptousia.gr ή https://www.facebook.com/pemptousiagr

– στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:
www.orthodoxianewsagency.gr ή https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων