08/08/2020 08/08/2020 Αρχιερατική θεία Λειτουργία για τον Άγιο Καλλίνικο Εδέσσης θα τελεστεί αύριο, Κυριακή 9 Αυγούστου,  στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου. Ως γνωστόν, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο συνέδεαν δεσμοί φιλίας και αγάπης με τον Μακαριστό Επίσκοπο Εδέσσης, κυρό Καλλίνικο. Μάλιστα, σήμερα ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε στην Έδεσσα, για να τιμήσει τον Άγιο,...
08 Αυγούστου, 2020 - 20:11
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2020 - 20:02

Στην Αγία Παρασκευή Ναυπάκτου τιμάται αύριο ο Άγιος Καλλίνικος Εδέσσης

Διαδώστε:
Στην Αγία Παρασκευή Ναυπάκτου τιμάται αύριο ο Άγιος Καλλίνικος Εδέσσης

Αρχιερατική θεία Λειτουργία για τον Άγιο Καλλίνικο Εδέσσης θα τελεστεί αύριο, Κυριακή 9 Αυγούστου,  στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ναυπάκτου. Ως γνωστόν, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο συνέδεαν δεσμοί φιλίας και αγάπης με τον Μακαριστό Επίσκοπο Εδέσσης, κυρό Καλλίνικο. Μάλιστα, σήμερα ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε στην Έδεσσα, για να τιμήσει τον Άγιο, στην πρώτη του γιορτή μετά την αγιοκατάταξή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων