28/10/2020 28/10/2020 Παρακολουθήστε την πρώτη e-Σύναξη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου και Ρουμάνους Ορθοδόξους φοιτητές. Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τον Άγιο Καλλίνικο Εδέσσης στον Σύλλογο Ορθοδόξων Φοιτητών του CLUJ NAPOCA της Ρουμανίας. Μετά από την εισαγωγική του τοποθέτησε ο Σεβασμιώτατος απάντησε σε πάρα πολλές ερωτήσεις των φοιτητών και των ακροατών της...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 18:56
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 21:55

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου συνομίλησε με Ρουμάνους φοιτητές

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου συνομίλησε με Ρουμάνους φοιτητές

Παρακολουθήστε την πρώτη e-Σύναξη με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου και Ρουμάνους Ορθοδόξους φοιτητές. Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τον Άγιο Καλλίνικο Εδέσσης στον Σύλλογο Ορθοδόξων Φοιτητών του CLUJ NAPOCA της Ρουμανίας.

Μετά από την εισαγωγική του τοποθέτησε ο Σεβασμιώτατος απάντησε σε πάρα πολλές ερωτήσεις των φοιτητών και των ακροατών της Σύναξης με τη διάρκεια της συνομιλίας να κρατάει λίγο περισσότερο από 3 ώρες.

Παρακολουθήστε: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων