10/09/2019 10/09/2019 Από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Nεαπόλεως κ. Βαρνάβα, πραγματοποιήθηκε το 4ο Κατασκηνωτικό Τριήμερο Οικογενειών στη Μακρυνίτσα. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Τριάντα οκτώ συνολικά οικογένειες (γονείς και παιδιά), πολλά στελέχη του ενοριακού έργου, 180 συνολικά άτομα, βρέθηκαν όλοι μαζί στην Κατασκήνωση για...
10 Σεπτεμβρίου, 2019 - 10:47
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2019 - 10:49

4ο Κατασκηνωτικό Τριήμερο Οικογενειών στη Μακρυνίτσα

Διαδώστε:
4ο Κατασκηνωτικό Τριήμερο Οικογενειών στη Μακρυνίτσα

Από την Παρασκευή 6 έως την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, με την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Nεαπόλεως κ. Βαρνάβα, πραγματοποιήθηκε το 4ο Κατασκηνωτικό Τριήμερο Οικογενειών στη Μακρυνίτσα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Τριάντα οκτώ συνολικά οικογένειες (γονείς και παιδιά), πολλά στελέχη του ενοριακού έργου, 180 συνολικά άτομα, βρέθηκαν όλοι μαζί στην Κατασκήνωση για να περάσουν, τα μεν παιδιά ώρες ξενοιασιάς, παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης, οι δε γονείς ώρες γνωριμίας, επικοινωνίας, προσευχής και πνευματικού ανεφοδιασμού.


Επίσημος προσκεκλημένος – για να αναπτύξει πολύ ενδιαφέροντα θέματα στα ζευγάρια – ήταν ο κ. Ιάκωβος Μαρτίδης, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής και συγγραφέας.
Την Παρασκευή, αμέσως μετά τον αγιασμό έγινε το παιχνίδι ονοματοδοσίας για να γνωρίσουν όλοι οι κατασκηνωτές το όνομα της κατασκήνωσης.
Και το όνομα αυτής: «Το Άξιον Εστί της ζωής μας εδώ».


Αμέσως μετά βραδινό και βραδιά γνωριμίας.
Το Σάββατο το πρωί η εισήγηση του κ. Μαρτίδη, με τίτλο: «Υπάρχει ζωή χωρίς τις σχέσεις;», ενώ το απόγευμα ο κ. Μαρτίδης οργάνωσε ένα βιωματικό «παιχνίδι»! Πολλές αφορμές για πλούσια συζήτηση.


Την Κυριακή το πρωί τελέστηκε Θ. Λειτουργία στο υπαίθριο προσευχητάρι της Κατασκήνωσης.


Η τελευταία συνάντηση των ζευγαριών έγινε πριν από το μεσημεριανό φαγητό και τον αποχαιρετισμό, ήταν απολογιστική, έγινε κριτική απ’ όλους του τριημέρου, ενώ όλοι ομολόγησαν πόσο βοηθήθηκαν από τις λίγες αυτές ώρες κατασκηνωτικής οικογενειακής ζωής και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου!
Και του χρόνου!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων