20/10/2021 20/10/2021 Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και ειδικότερα το Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών της Σχολής Επιστημών Υγείας επισκέφθηκε τη Δευτέρα 18/10/2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, προκειμένου να τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους και της υποδοχής των φοιτητών και φοιτητριών. Στον χαιρετισμό του προς τους καθηγητές και...
20 Οκτωβρίου, 2021 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2021 - 10:59

Αγιασμός στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και ειδικότερα το Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών της Σχολής Επιστημών Υγείας επισκέφθηκε τη Δευτέρα 18/10/2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, προκειμένου να τελέσει την ακολουθία του Αγιασμού, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους και της υποδοχής των φοιτητών και φοιτητριών.

Στον χαιρετισμό του προς τους καθηγητές και τους φοιτητές του Τμήματος και ευχόμενος καλή και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά, ο Σεβασμιώτατος, με αφορμή και τον εορτασμό την ίδια ημέρα της μνήμης του Ιατρού και Ευαγγελιστή Λουκά, υπογράμμισε την αξία της Επιστήμης και τη σημασία της για την ανθρωπότητα, πάντοτε όμως σε συνδυασμό με αρετή και ήθος, κατά το πρότυπο του Ιατρού Αγίου Λουκά και των Τριών Ιεραρχών, προστατών του Ιδρύματος.

Στην τελετή παρέστησαν οι Αντιπρόεδροι της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΙ.ΠΑ.Ε, κ.κ. Σταμάτης Αγγελόπουλος και Ηλίας Καραπάντσος, ο Κοσμήτορας της Σχολής, κ. Πέτρος Σκεπαστιανός, η Πρόεδρος του Τμήματος, κα Μαρία Χατζηδημητρίου, η Αντιπρόεδρος, κα Στέλλα Μήτκα, καθηγητές και φοιτητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων