26/09/2019 26/09/2019 Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μετεώρων Πολίχνης, στον οποίο χοροστάτησε, έπειτα από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας από την Εκκλησία της Κρήτης. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Τον...
26 Σεπτεμβρίου, 2019 - 16:02

Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ι.Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μετεώρων Πολίχνης

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ι.Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μετεώρων Πολίχνης

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 τελέσθηκε ο Αρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μετεώρων Πολίχνης, στον οποίο χοροστάτησε, έπειτα από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας από την Εκκλησία της Κρήτης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Τον θείο Λόγο κήρυξε ο χοροστατών Μητροπολίτης κ. Ανδρέας, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στη ζωή και το σπουδαίο έργο του Αποστόλου και Ευαγγελιστού της αγάπης, Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Βαρνάβας, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου για την αποδοχή της πρόσκλησης και την ευλογητική παρουσία του στην ενορία αυτή και ευρύτερα στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, ευχήθηκε στους πατέρες και τους συνεργάτες του Ιερού Ναού, στους άρχοντες του τόπου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δημήτριο Δεμουρτζίδη και στον πιστό λαό του Θεού, που κατέκλυσε τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό, ο Ηγαπημένος μαθητής του Κυρίου να μεσιτεύει σε εκείνον για όλους και να πλημμυρίζει με αγάπη τις καρδιές μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων