31/03/2020 31/03/2020 Μπορεί πολλά συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως να σταμάτησαν τη λειτουργία τους για την ασφάλεια και των εθελοντριών μαγειρισσών και των σιτιζομένων, η Ιερά Μητρόπολη  όμως συνεχίζει να νοιάζεται για τους αναγκεμένους ανθρώπους της περιοχής. Σε τακτά, λοιπόν, χρονικά διαστήματα διανέμονται δέματα τροφίμων. Έτσι, δεύτερη διανομή τροφίμων, σε διάστημα 2 εβδομάδων έγινε από...
31 Μαρτίου, 2020 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2020 - 12:56

Δέματα Τροφίμων στην Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Διαδώστε:
Δέματα Τροφίμων στην Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Μπορεί πολλά συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως να σταμάτησαν τη λειτουργία τους για την ασφάλεια και των εθελοντριών μαγειρισσών και των σιτιζομένων, η Ιερά Μητρόπολη  όμως συνεχίζει να νοιάζεται για τους αναγκεμένους ανθρώπους της περιοχής. Σε τακτά, λοιπόν, χρονικά διαστήματα διανέμονται δέματα τροφίμων.

Έτσι, δεύτερη διανομή τροφίμων, σε διάστημα 2 εβδομάδων έγινε από το Συσσίτιο “ΑΡΤΟΣ ΖΩΗΣ” του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου. Οι κυρίες του Συμβουλίου της Διακονίας Αγάπης είχαν ετοιμάσει περί τα 130 δέματα, ειδοποίησαν τους σιτιζομένους και τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας, τα διένειμαν με χαρά. Όλοι εύχονταν τη σύντομη επαναλειτουργία των συσσιτίων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων