26/06/2019 26/06/2019 Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για τα μελλόνυμφα ζευγάρια της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στα οποία επιδόθηκαν οι άδειες του γάμου τους, στη φιλόξενη αίθουσα «Ξενία» της Ιεράς Μητροπόλεως. Τις άδειες στα ζευγάρια που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση επέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος προέτρεψε τους μελλόνυμφους να...
26 Ιουνίου, 2019 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2019 - 16:52

Εκδήλωση για τα μελλόνυμφα ζευγάρια της Μητρ.Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Διαδώστε:
Εκδήλωση για τα μελλόνυμφα ζευγάρια της Μητρ.Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για τα μελλόνυμφα ζευγάρια της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στα οποία επιδόθηκαν οι άδειες του γάμου τους, στη φιλόξενη αίθουσα «Ξενία» της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τις άδειες στα ζευγάρια που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση επέδωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος προέτρεψε τους μελλόνυμφους να προετοιμαστούν κατάλληλα για να προχωρήσουν στο Μυστήριο του Γάμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων