22/05/2019 22/05/2019 Στο Κοινωνικό Πολυϊατρείο «Υγεία» της Ιεράς Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 21 Μαΐου 2019, εμβολιασμός και εξέταση συνολικά σε 8 ανασφάλιστα και άπορα παιδιά, από τον Παιδίατρο Ι.Καβαλιώτη. Τα εμβόλια που χορηγήθηκαν στα παιδιά ήταν για τον Πνευμονιόκοκκο , την Ηπατίτιδας Α’ και για την Πολιομυελίτιδα. Δόθηκαν επίσης στις οικογένειες συσκευασίες με παιδικές κρέμες. Αξίζει να...
22 Μαΐου, 2019 - 18:15

Εμβολιασμοί στο Κοινωνικό Πολυϊατρείο «ΥΓΕΙΑ» της Ι.Μ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Εμβολιασμοί στο Κοινωνικό Πολυϊατρείο «ΥΓΕΙΑ» της Ι.Μ. Νεαπόλεως

Στο Κοινωνικό Πολυϊατρείο «Υγεία» της Ιεράς Μητροπόλεως πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 21 Μαΐου 2019, εμβολιασμός και εξέταση συνολικά σε 8 ανασφάλιστα και άπορα παιδιά, από τον Παιδίατρο Ι.Καβαλιώτη. Τα εμβόλια που χορηγήθηκαν στα παιδιά ήταν για τον Πνευμονιόκοκκο , την Ηπατίτιδας Α’ και για την Πολιομυελίτιδα. Δόθηκαν επίσης στις οικογένειες συσκευασίες με παιδικές κρέμες. Αξίζει να σημειωθεί, πως μέχρι στιγμής έχουν χορηγηθεί από το Κοινωνικό Πολυϊατρείο της Μητρόπολης 2.702 εμβόλια σε 322 παιδιά.

dav

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων