06/09/2019 06/09/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, παρέλαβε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 ένα εννιαθέσιο αυτοκίνητο-τύπου βαν για την εξυπηρέτηση των παιδιών του Αγίου Νεκταρίου στον «Φάρο του Κόσμου» και ο π. Αθηναγόρας Λουκατάρης, επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, τέλεσε τον Αγιασμό για την ευλογία του νέου οχήματος, με την παρουσία των παιδιών του «Φάρου».    ...
06 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:59

Ένα εννιαθέσιο βαν για την εξυπηρέτηση των παιδιών

Διαδώστε:
Ένα εννιαθέσιο βαν για την εξυπηρέτηση των παιδιών

Η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, παρέλαβε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 ένα εννιαθέσιο αυτοκίνητο-τύπου βαν για την εξυπηρέτηση των παιδιών του Αγίου Νεκταρίου στον «Φάρο του Κόσμου» και ο π. Αθηναγόρας Λουκατάρης, επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, τέλεσε τον Αγιασμό για την ευλογία του νέου οχήματος, με την παρουσία των παιδιών του «Φάρου».

 

 

 

 

 

 

Στην όμορφη και χαρούμενη αυτή ευκαιρία, παρών ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γεώργιος Σταμάτης, ο οποίος εξέφρασε την συνέχεια του ενδιαφέροντος του κ. Πρωθυπουργού για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες καθώς και για την περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Παρόντες, επίσης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελόκηπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζιδης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δέλτα κ. Ιωάννης Ιωαννίδης, με τους οποίους ο κ. Σταμάτης συνεργάστηκε για θέματα αρμοδιότητάς του.

 

 

 

Η δωρεά υπήρξε καρπός συνεργασίας και ομαδικής πρωτοβουλιας κοινωνικά ευαίσθητων ανθρώπων, που συνέτρεξαν να βοηθήσουν αυτήν τη δύσκολη και ηρωική προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας. Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, της συζύγου του Μαρέβας και των συνεργατών τους στο χώρο του Αγίου Νεκταρίου, συνέβαλαν ουσιαστικά στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος.

Η προσευχή, η αγάπη και η ευγνωμοσύνη μας αγκαλιάζει τους δωρητές με την ευχή το έργο να συνεχιστεί, καθώς χτίζεται το καινούριο σπίτι των παιδιών του «Φάρου».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων