12/02/2019 12/02/2019 Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 με αφορμή την επερχόμενη μνήμη των Αγίων Αποστόλων Ακύλα και Πρίσκιλλας, συνεργατών του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, πραγματοποιήθηκε στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης εορταστική εκδήλωση, την οποία οργάνωσε ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων προς τιμήν των συνεργατών του ενοριακού έργου και στην οποία συμμετείχαν η παραδοσιακή χορωδία...
12 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2019 - 9:18

Εορταστική εκδήλωση του Ι.Ναού Ζωοδόχου Πηγής

Διαδώστε:
Εορταστική εκδήλωση του Ι.Ναού Ζωοδόχου Πηγής

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 με αφορμή την επερχόμενη μνήμη των Αγίων Αποστόλων Ακύλα και Πρίσκιλλας, συνεργατών του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, πραγματοποιήθηκε στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης εορταστική εκδήλωση, την οποία οργάνωσε ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων προς τιμήν των συνεργατών του ενοριακού έργου και στην οποία συμμετείχαν η παραδοσιακή χορωδία και τα χορευτικά τμήματα της ενορίας.

 

Την εκδήλωση ευλόγησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε, μεταξύ άλλων, τη χαρά και τη συγκίνησή του που βρέθηκε και πάλι ανάμεσα σε παλιούς γνώριμους και συνεργάτες από την εποχή που διακονούσε ως προϊστάμενος τον Ιερό Ναό, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους πατέρες του Ναού και τους συντελεστές της εκδήλωσης.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ κεντρικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο καθηγητής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχαήλ Τρίτος, ο οποίος ανέπτυξε εμπεριστατωμένα και με σαφήνεια το θέμα «Κοινωνικές αντιλήψεις του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων