28/05/2020 28/05/2020 “Επέστρεψαν μετά χαράς μεγάλης στην Ιερουσαλήμ” οι μαθητές ενώ ο Χριστός αναλαμβάνεται στον Ουρανό. Η Εκκλησία δε γιορτάζει τον αποχωρισμό αλλά το άνοιγμα του Ουρανού στη γη αν θέλετε την αναφορά της γης στον Ουρανό. Ο Ουρανός κατοικεί μέσα μας κάθε φορά που, στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, προσλαμβάνουμε το Αναστημένο Σώμα και το Αίμα...
28 Μαΐου, 2020 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2020 - 12:48

“Επέστρεψαν μετά χαράς μεγάλης στην Ιερουσαλήμ”

Διαδώστε:
“Επέστρεψαν μετά χαράς μεγάλης στην Ιερουσαλήμ”

“Επέστρεψαν μετά χαράς μεγάλης στην Ιερουσαλήμ” οι μαθητές ενώ ο Χριστός αναλαμβάνεται στον Ουρανό. Η Εκκλησία δε γιορτάζει τον αποχωρισμό αλλά το άνοιγμα του Ουρανού στη γη αν θέλετε την αναφορά της γης στον Ουρανό. Ο Ουρανός κατοικεί μέσα μας κάθε φορά που, στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, προσλαμβάνουμε το Αναστημένο Σώμα και το Αίμα του Χριστού” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας στο κήρυγμά του κατά τον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως στη Πολίχνη στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Θείας Αναλήψεως στην Πολίχνη την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020.

Παρών ήταν ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων