27/01/2020 27/01/2020 Τη Βασιλόπιτα των συνεργατών και των μελών των δραστηριοτήτων τού Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας στη φιλόξενη Κατακόμβη τού Ναού, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020. Την εκδήλωση άνοιξε η μικτή χορωδία ενηλίκων τής Ενορίας, η οποία, μέσα από όμορφες μελωδίες, ταξίδεψε νοσταλγικά τους παρευρισκόμενους. Ο Σεβασμιώτατος...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 21:58

Eυλογία της ενοριακής Βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο κ. Βαρνάβα

Διαδώστε:
Eυλογία της ενοριακής Βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο κ. Βαρνάβα

Τη Βασιλόπιτα των συνεργατών και των μελών των δραστηριοτήτων τού Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας στη φιλόξενη Κατακόμβη τού Ναού, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020.

Την εκδήλωση άνοιξε η μικτή χορωδία ενηλίκων τής Ενορίας, η οποία, μέσα από όμορφες μελωδίες, ταξίδεψε νοσταλγικά τους παρευρισκόμενους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά και ευχαρίστησε τους Πατέρες τού Ναού, αρχιμ. Παντελεήμονα Αναστασιάδη και πρωτ. Άγγελο Παρίσση για την ποιμαντική τους διακονία καθώς και τους συνεργάτες τού Ναού για την εθελοντική τους εργασία στα διακονήματα τής Ενορίας, αλλά και όλους όσοι συμμετέχουν στις διάφορες δράσεις τού Ναού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ενορία τhς Αγίας Παρασκευής λειτουργούν τμήματα χορωδιών, χορευτικών και θεατρικών ομάδων, εκμάθησης μουσικών οργάνων και σκάκι, ομάδες ποδοσφαίρου, καθώς και τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας.

Κατά τη διάρκεια τής εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος τίμησε τον κ. Απόστολο Γεωργιάδη για την πολυετή θυσιαστική διακονία του στο έργο τής Ενορίας, απονέμοντάς του τιμητική πλακέτα εκ μέρους τού Εκκλησιαστικού Συμβουλίου τού Ναού.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ενώ παρέστησαν οι Διοικητές του Στρατοπέδου «Μ. Αλέξανδρος» και του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων ΕΛ.ΑΣ., Αντιδημάρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι τού Δήμου, η Πρόεδρος τής Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων