10/04/2019 10/04/2019 Τελέσθηκε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Πατσάνη, εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Συκεών. Ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Παύλος Καγιανίκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ευλογημένη περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής που διανύουμε...
10 Απριλίου, 2019 - 10:04

Ευχέλαιο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Συκεών

Διαδώστε:
Ευχέλαιο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Συκεών

Τελέσθηκε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου την Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Αρχιμανδρίτη Διονύσιο Πατσάνη, εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Συκεών.

Ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Παύλος Καγιανίκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ευλογημένη περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής που διανύουμε και στα μέσα με τα οποία πρέπει να εφοδιαστούμε για να εορτάσουμε πνευματικά και αληθινά τα Άχραντα Πάθη και την Ζωηφόρο Ανάσταση του Κυρίου μας.

 

Τελειώνοντας ο Πρωτοσύγκελλος, αφού μετέφερε τις πατρικές ευλογίες του Σεβασμιωτάτου, ευχαρίστησε τους πατέρες και τους συνεργάτες του Ιερού Ναού για τη φιλοξενία και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καλή συνέχεια για το υπόλοιπο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων