20/01/2020 20/01/2020 Στο Συμβουλευτικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 η κ. Βαρβάρα Μιχαηλίδου, Νευρολόγος Επιμελήτρια Β΄ Τ.Ε.Ι. Νευρολογίας ΨΝΘ–ΓΝΘ Γ. Παπανικολάου παρουσίασε τα συμπτώματα της νόσου του Πάρκινσον, τις αιτίες, καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισης. Μετά το πέρας της διάλεξης, ακολούθησε συζήτηση και το καθιερωμένο κέρασμα. Η επόμενη διάλεξη προγραμματίστηκε...
20 Ιανουαρίου, 2020 - 15:59
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2020 - 15:19

Για τη νόσο του Πάρκινσον ενημερώθηκαν στην Ι.Μ. Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Για τη νόσο του Πάρκινσον ενημερώθηκαν στην Ι.Μ. Νεαπόλεως

Στο Συμβουλευτικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 η κ. Βαρβάρα Μιχαηλίδου, Νευρολόγος Επιμελήτρια Β΄ Τ.Ε.Ι. Νευρολογίας ΨΝΘ–ΓΝΘ Γ. Παπανικολάου παρουσίασε τα συμπτώματα της νόσου του Πάρκινσον, τις αιτίες, καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισης. Μετά το πέρας της διάλεξης, ακολούθησε συζήτηση και το καθιερωμένο κέρασμα.

Η επόμενη διάλεξη προγραμματίστηκε για το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 6.30 μ.μ. Το θέμα «Η άσκηση στη ζωή μας» θα αναπτύξει ο κ. Δερετζή Γεωργία, Διευθύντρια της Νευρολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Παπαγεωργίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων