07/07/2021 07/07/2021 Την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, παραμονή της μνήμης της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Κυριακής, στην περιοχή Βοσπόρου Μενεμένης. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος, παίρνοντας αφορμή από τον βίο και το μαρτύριο της τιμωμένης Αγίας Κυριακής,...
07 Ιουλίου, 2021 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2021 - 17:47

“Η Αγιότητα ως τρόπος ζωής για κάθε Χριστιανό”

Διαδώστε:
“Η Αγιότητα ως τρόπος ζωής για κάθε Χριστιανό”

Την Τρίτη 6 Ιουλίου 2021, παραμονή της μνήμης της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Κυριακής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας χοροστάτησε στον Αρχιερατικό Εσπερινό στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίας Κυριακής, στην περιοχή Βοσπόρου Μενεμένης.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος, παίρνοντας αφορμή από τον βίο και το μαρτύριο της τιμωμένης Αγίας Κυριακής, αναφέρθηκε στην αγιότητα ως τρόπο ζωής για κάθε Χριστιανό.

Τελειώνοντας δε, ευχαρίστησε τους ιερείς του Παρεκκλησίου, τους ιεροψάλτες και τους διακονητές για την άρτια οργάνωση της πανηγύρεως, καθώς και τον Δήμαρχο Αμπελόκηπων – Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και τους συνεργάτες του για τη γενικότερη βοήθειά τους.

Ανήμερα της μνήμης της Αγίας, Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή πλήθους πιστών.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων