25/09/2019 25/09/2019 Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, η Γυναικεία Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», ύστερα από πρόκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαμαριάς και Νέας Κρήνης κ. Ιουστίνου, πήρε μέρος στη συνάντηση χορωδιών, η οποία έκλεινε το 3ο Φεστιβάλ Νεότητας που διοργάνωνε η Ιερά Μητροπολη Καλαμαριάς. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:...
25 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2019 - 11:05

Η Γυναικεία Χορωδία της Μητρ.Νεαπόλεως στο 3ο Φεστιβάλ Νεότητας της Ι.Μ.Καλαμαριάς

Διαδώστε:
Η Γυναικεία Χορωδία της Μητρ.Νεαπόλεως στο 3ο Φεστιβάλ Νεότητας της Ι.Μ.Καλαμαριάς

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, η Γυναικεία Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», ύστερα από πρόκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαμαριάς και Νέας Κρήνης κ. Ιουστίνου, πήρε μέρος στη συνάντηση χορωδιών, η οποία έκλεινε το 3ο Φεστιβάλ Νεότητας που διοργάνωνε η Ιερά Μητροπολη Καλαμαριάς.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Η Γυναικεία Χορωδία της Μητρόπολής μας, η οποία κλήθηκε να ανοίξει το 3ο Φεστιβάλ Χριστιανικού Τραγουδιού, τραγούδησε μελωδικά και αισθαντικά μελοποιημένη ποίηση. Ακολούθησε η Φοιτητική Χορωδία της «Δράσεως» και η εκδήλωση έκλεισε με τη Χορωδία της Μητροπόλεως Καλαμαριάς την οποία διευθύνει με επιτυχία ο π.Θεόδωρος Τσαμπατζίδης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαμαριάς και Νέας Κρήνης κ. Ιουστίνος, αφού ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Βαρνάβα για την ευλογία να συμμετέχει η χορωδία του στο Φεστιβάλ, αναφέρθηκε στην πνευματική φιλία που συνδέει τις δύο Μητροπόλεις.

Ήταν ομολογουμένως μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία κατάφερε να προσελκύσει και να ψυχαγωγήσει όμορφα εκατοντάδες παιδιά με τους γονείς τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων