13/02/2023 13/02/2023 Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας θα υποδεχτεί από το Άγιο Όρος στις 22 Φεβρουαρίου 2023, ο Ιερός Ναός Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης, στο πλαίσιο της Ιεράς Πανηγύρεως του Αγίου Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης, στις 22 Φεβρουαρίου 2023.   Έπειτα από αίτημα της Ενορίας και του Προϊσταμένου της, Οικονόμου π. Στυλιανού Χαρπαντίδη, προς τον Σεβασμιώτατο...
13 Φεβρουαρίου, 2023 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2023 - 8:49

Η Μενεμένη υποδέχεται αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Ζώνης από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Διαδώστε:
Η Μενεμένη υποδέχεται αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Ζώνης από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας θα υποδεχτεί από το Άγιο Όρος στις 22 Φεβρουαρίου 2023, ο Ιερός Ναός Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης, στο πλαίσιο της Ιεράς Πανηγύρεως του Αγίου Πολυκάρπου Επισκόπου Σμύρνης, στις 22 Φεβρουαρίου 2023.  

Έπειτα από αίτημα της Ενορίας και του Προϊσταμένου της, Οικονόμου π. Στυλιανού Χαρπαντίδη, προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και προς την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους και τον Καθηγούμενο της Γέροντα Εφραίμ, την Εικόνα θα υποδεχθεί  την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023  και ώρα 5.30μμ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.
Το αντίγραφο Ιεράς Εικόνας της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας, με ευλογία του καθηγουμένου γέροντα Εφραίμ θα παραμείνει στον νέο υπό ανέγερση Ιερό ναό του Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης, ως ευλογία και ενίσχυση τον Πιστών.
 Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, το πρωί στις 7.30πμ, θα τελεστεί η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα.
Ο Ιερός Ναός Αγίου Πολυκάρπου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως,  βρίσκεται στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μοναστηρίου στο Φανάρι του ΚΤΕΛ, πριν από το Αστυνομικό Μέγαρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων