22/10/2021 22/10/2021 Με ιεροπρέπεια και κατάνυξη τιμήθηκε, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, η μνήμη του Αγίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω, το όνομα του οποίου φέρει η Γερόντισσα Χριστοδούλη Μοναχή, της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χορτιάτη, όπου παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλως κ. Βαρνάβας. Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας όπου προεξήρχε, πλαισιούμενος...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 22:12

Η μνήμη του Οσίου Χριστοδούλου στη Μονή Μεταμορφώσεως

Διαδώστε:
Η μνήμη του Οσίου Χριστοδούλου στη Μονή Μεταμορφώσεως

Με ιεροπρέπεια και κατάνυξη τιμήθηκε, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021, η μνήμη του Αγίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω, το όνομα του οποίου φέρει η Γερόντισσα Χριστοδούλη Μοναχή, της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χορτιάτη, όπου παρευρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλως κ. Βαρνάβας. Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας όπου προεξήρχε, πλαισιούμενος από κληρικούς της Μητροπόλεως, τέλεσε Τρισάγιο στη μνήμη του μακαριστού Αρχιεπισκόπου κυρού Χριστοδούλου.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Λουδοβίκος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων