02/10/2021 02/10/2021 Τις εκκλησιολογικές συνιστώσες και την κοινωνική πρακτική μιας Κοινωνίας ευθύνης σε αντιδιαστολή με την Κοινωνία του φθόνου έθεσε με την εμπεριστατωμένη εισήγησή του ο Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Καλλιακμάνης, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., απευθυνόμενος στους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κατά την πρώτη, έπειτα από δύο σχεδόν έτη, διά ζώσης Ιερατική Σύναξη, η...
02 Οκτωβρίου, 2021 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2021 - 10:46

Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Τις εκκλησιολογικές συνιστώσες και την κοινωνική πρακτική μιας Κοινωνίας ευθύνης σε αντιδιαστολή με την Κοινωνία του φθόνου έθεσε με την εμπεριστατωμένη εισήγησή του ο Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Καλλιακμάνης, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., απευθυνόμενος στους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κατά την πρώτη, έπειτα από δύο σχεδόν έτη, διά ζώσης Ιερατική Σύναξη, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως.

Προηγήθηκε τρισάγιο, το οποίο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, για τους κεκοιμημένους πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως κατά τη χρονιά που πέρασε.

Μετά την εισήγηση και τη διεξοδική συζήτηση που ακολούθησε, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε σε τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα.

Διευκρινίζεται ότι κατά τη διάρκεια της Σύναξης τηρήθηκαν όλα τα απαιτούμενα κατά της Covid- 19 υγειονομικά μέτρα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων