25/01/2023 25/01/2023 Τα Διοριστήρια των νέων μελών των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και των Φιλοπτώχων Ταμείων των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως επέδωσε, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας, αφού προηγουμένως ευλόγησε την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Ο Ποιμενάρχης της Δυτικής Θεσσαλονίκης απευθυνόμενος στους συνεργάτες του, τούς προέτρεψε να...
25 Ιανουαρίου, 2023 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2023 - 11:00

Νεαπόλεως σε νέα μέλη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων: Ανταποκριθείτε στην τιμή που σας κάνει η Εκκλησία

Διαδώστε:
Νεαπόλεως σε νέα μέλη Εκκλησιαστικών Συμβουλίων: Ανταποκριθείτε στην τιμή που σας κάνει η Εκκλησία

Τα Διοριστήρια των νέων μελών των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και των Φιλοπτώχων Ταμείων των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως επέδωσε, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας, αφού προηγουμένως ευλόγησε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Ο Ποιμενάρχης της Δυτικής Θεσσαλονίκης απευθυνόμενος στους συνεργάτες του, τούς προέτρεψε να ανταποκριθούν στην τιμή που τους κάνει η Εκκλησία συγκαταλέγοντάς τους στους διακόνους Της, με το να υπηρετούν το λαό του Θεού με υπομονή, πίστη και αυταπάρνηση.

Ακολούθησε η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία με τους Προέδρους και τα μέλη των Συμβουλίων καθώς και η διανομή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της ημέρας εψάλη επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πρώτου Μητροπολίτου κυρού Διονυσίου, καθώς στις 23 Ιανουαρίου τιμάται η μνήμη του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων