09/08/2019 09/08/2019 Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 τελέσθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως ιερό μνημόσυνο με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ένδεκα ετών από την κοίμηση του μακαριστού Γέροντος Μητροπολίτου Διονυσίου. Το μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος υπογράμμισε την προσωπικότητα και το έργο του μακαριστού αρχιερέως ως πρώτου Μητροπολίτου της νεοσύστατης τότε Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, ευχόμενος ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του...
09 Αυγούστου, 2019 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2019 - 11:32

Ο Μητρ.Νεαπόλεως τέλεσε το μνημόσυνο του Γέροντος Μητροπολίτου Διονυσίου

Διαδώστε:
Ο Μητρ.Νεαπόλεως τέλεσε το μνημόσυνο του Γέροντος Μητροπολίτου Διονυσίου

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 τελέσθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως ιερό μνημόσυνο με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ένδεκα ετών από την κοίμηση του μακαριστού Γέροντος Μητροπολίτου Διονυσίου.

Το μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος υπογράμμισε την προσωπικότητα και το έργο του μακαριστού αρχιερέως ως πρώτου Μητροπολίτου της νεοσύστατης τότε Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, ευχόμενος ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του εν χώρα ζώντων.

Ακολούθησε τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων