07/02/2020 07/02/2020 Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας μετέβη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Διαβατών, όπου τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα για τους εργαζομένους της Υπηρεσίας. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην Προϊσταμένη κυρία Ελένη Ζαγγελίδου και στους συνεργάτες της καλή και ευλογημένη χρονιά, μη παραλείποντας...
07 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2020 - 14:31

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας μετέβη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Διαβατών, όπου τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού και ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα για τους εργαζομένους της Υπηρεσίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην Προϊσταμένη κυρία Ελένη Ζαγγελίδου και στους συνεργάτες της καλή και ευλογημένη χρονιά, μη παραλείποντας να επισημάνει το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων